Lente garderobe

Het is ondertussen al weer even geleden dat ik mijn oudste voor de lens kreeg. Poseren was nooit echt zijn ding, al gaat het wel beter dan vroeger. Hij kiest al eens zelf zijn ‘pose’ maar of dat ook altijd goed is… 😉

IMG_20180428_152452_Bokeh

Mijn beide kinders slagen er ook altijd op één of andere manier in om allerlei smoelen te trekken wanneer ik een foto van hen neem. Ze laten geregeld een brede grijns op hun gezicht verschijnen die uiteindelijk niet pakt op foto. Maar zij kunnen er natuurlijk wel mee lachen 🙂

Deze tenue lag al even klaar in de kast. Ik naaide het vorig jaar, ergens in het najaar maar ging bewust voor ‘op de groei’. Want deze bleke stof zag ik niet zo zitten om de winter mee door te komen. Zalig zacht is deze stof van See you at six wel! Ik vermoed dus dat hij zich nog regelmatig gaat nestelen hierin.

Ik combineerde de mitch sweater uit LMV met de jim pants van Ikatee. Patroontjes die hun nut hier reeds bewezen dus veel woorden hoef ik er niet aan vuil te maken!

Zalig zacht, heerlijk om te dragen en om in te ravotten! Deze gaat nog vaak uit de kast komen. Zus kreeg een jurk in deze stof, de katoenversie dan, dus we kunnen hier wel wat aan twinning doen!

Bij het bekijken van deze foto’s ging mijn hart een tel sneller slaan. Hij lijkt alweer zoveel groter geworden…

Patroon: Mitch Sweater uit LMV en Jim pants by Ikatee
Stof: See you at six
Advertenties

Een reactie op “Lente garderobe

  1. We hebben onze grote schat reeds gezien tussen zijn visjes …Fenn voelt zich als een vis in twater in zijn mooie pakje Hij staat er heel mooi mee !

    Like

Wat vindt u?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s