Vieren jullie mee?!

image

Op 22 maart is het al weer één jaar geleden dat ik hier mijn eerste blogje postte. En zoals het een goede moeder betaamt, wil ik ook graag de verjaardag van dit kindje vieren!

Vanaf vandaag komt er elke week een nieuwe give-away. Dus hou deze blog zeker in de gaten!

Wat vandaag in de prijzenpot steekt, was voor mij een evidentie. Heel veel familieleden en vrienden weten dat ik retro portemonneetjes maak. Op deze blog konden jullie hier en hier al verschillende exemplaren zien. Maar er rolden er ondertussen al veel meer vanonder mijn naaimachine. In allerlei vormen, formaten en kleuren. Maar mijn voorkeur gaat nog steeds naar de knipjes in bont. Ik vind ze gewoon zo fantastisch aaibaar. Tot mijn schande moet ik toegeven dat ik nog geen eigen knipje heb… Tijd om daar verandering in te brengen! En omdat eentje er geentje is, maak ik nog iemand gelukkig met een knipje in bont! Het enige wat jullie daarvoor moeten doen is volger zijn van deze blog en een reactie nalaten waarom ik er jou als winnaar moet uitkiezen!

Naast deze knipjes in bont maakte ik enkele weken terug er ook nog 4 op aanvraag. Zoals jullie hier al konden lezen, overleed de meme van mijn man vorig jaar. Ik kreeg één van haar slaapkleedjes omdat ik er wel nog iets mee zou kunnen doen. Meme heeft 4 dochters en 1 zoon. Die zoon is mijn schoonvader en ik stelde hem en mijn schoonmoeder voor om met dat kleedje ook 4 knipjes te maken voor de zussen. De stof van het slaapkleedje kon ik gebruiken als voering. Zo zouden de zussen hun mama altijd bij hen kunnen dragen.

Dus ging ik voor hen aan de slag. Er werden bijpassende stofjes gekozen voor de buitenkant en toevallig kwamen hier enkele rosé-kleurige frames aan. Ideaal om te gebruiken bij deze knipjes. Dit zijn ze uiteindelijk geworden:

image

image

image

image

image

De knipjes werden voorzien van een kaartje met een klein, passend tekstje op. Ondertussen zijn de knipjes al gegeven én goedgekeurd. Zo’n ‘bestellingen’ maken mijn hartje gelukkig!

Vorige week werd ik trouwens van nog iets anders  heel blij! Ik reageerde enkele weken terug op een oproep van femma. Ik stelde me kandidaat als vrijwilliger om hen af en toe van een blogje te voorzien. Ik kreeg snel antwoord van Liesje en na enkele mailtjes heen en terug verwelkomde ze me in het blogteam van Femma. Ik schreef een korte herwerking van de schoolbordverf-DIY met dit als leuke resultaat! In de loop van deze maand staat er nog een blogje gepland voor de Femma-site! Ik startte ondertussen al met de eerste voorbereidingen en ben reuze benieuwd naar het resultaat. Jullie hopelijk ook?!

Femma organiseert trouwens in november opnieuw een naaiweekend. Ik keek snel even in mijn agenda en dat weekend moet ik niet werken. Het kriebelt hier dus enorm om deel te nemen! Zijn er lezers die al meegingen op een naaiweekend van Femma? Jullie ervaringen zijn zeker welkom!

Vorige week stond in naailand ook een nieuwe editie van KCW op de planning. Mijn instagram-volgers zagen al dat ik de start daarvan uit het oog verloren was. De reden daarvoor is al het bovenstaande in combinatie met de plotse vraag om op mijn werk deze maand een andere dienst over te nemen. Het werd hier dus even superdruk! De resultaten van mijn KCW (want genaaid werd er wel degelijk!) krijgen jullie later zien!

Dan rest me alleen nog dit te zeggen: wie kans wil maken op een superhippe portemonnee met bont, shoot!

Wie de winnaar is, kunnen jullie in de loop van volgende week hier lezen!

Veel liefs,

x

 

Advertenties

12 reacties op ‘Vieren jullie mee?!

 1. Ik wil wel graag een knipje met de voering van mémé haar slaapkleedje 😇👛 💫❤️
  En wens je een heel dikke proficiat met je eerste blogverjaardag!💐💐💐

  Like

 2. Dikke Proficiat, Wendy, met jou Blog, iets dat ik lees met heel veel plezier. Je hebt echt schrijf talent, en zeker ook naai-talent, ik vraag mij soms af “waar haal je al die mooie modelletjes, echt een creatiefeling.
  Wat we zondag van Kristin kregen en door jou gemaakt heeft ons echt ontroerd! Dankjewel.
  Tante Rita.

  Like

 3. Hiep hiep hoera voor je blogverjaardag! Die knipjes zijn supermooi en zeker speciaal met het verhaal erachter. Ik ging nog nooit op naaiweekend, maar het lijkt me ook wel heel fijn!

  Like

 4. Wat een super leuke site heb je en wat een super leuke knipjes. Daar zou ik er wel een van willen winnen. Ik ben gek op dit soort kleine knipjes en etuitjes 🙂 Groetjes Miriam van mimimaakt.wordpress.com

  Like

 5. Proficiat met je blogverjaardag! Wat mooi om zo iets mooi te maken van de stofjes van je oma! Ik kreeg mijn oma haar naaimachine en stoffencollectie, een grote motivatie voor mij om te leren naaien. Ik maakte het geboortekaartje van Julia op basis van haar stof en ook al haar bandjes. Mijn zusje is net jarig geweest en grote fan van imitatiebont. Dit zou echt een originele verassing voor haar zijn. Groetjes!

  Like

Wat vindt u?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s